Bedrijfsvisie

de keuze is aan u

Auto Euro is een no-nonsense bedrijf en dat is precies zoals wij het willen!

Door onze no-nonsense formule zijn wij in staat om u onze auto's aan te bieden tegen de scherpste prijzen met alleen die opties die U belangrijk vind.

Concreet betekent dit dat wij u de auto aanbieden zoals wij hem binnen krijgen: Niet netjes en blinkend gepoetst, mèt dat kleine krasje op de bumper en zonder garantie.
Dit doen wij omdat wij van mening zijn dat wij niet voor u kunnen bepalen wat u belangrijk vind en waar u waarde aan hecht. Uiteraard is het mogelijk de auto netjes, professioneel te laten poetsen, dat krasje te laten maken en de auto met garantie te kopen maar.
Die keuze is aan u!

Misschien stoort u zich wel helemaal niet aan dit kleine krasje of wast u de auto liever zelf in plaats van hier een meerprijs voor te betalen. Deze handelingen zijn elders namelijk al van te voren uitgevoerd en aan u doorberekend. U betaalt dus bij voorbaat voor zaken die u wellicht helemaal niet nodig vind of overbodig acht. 
Wij doen hier niet aan mee: U koopt de auto als het ware netto van ons, daar staat de auto - dat is de prijs, en voor de opties die u wenst betaald u een geringe meerprijs.
Dat vinden wij kiezen!

Ditzelfde geldt ook voor de garantie; Als u elders een auto koopt waar standaard garantie op zit is de prijs voor deze garantie reeds verwerkt in de verkoopprijs. Wij vinden deze "verplichte" garantie overbodig.
Vrijwel al onze auto's komen rechtstreeks uit de lease wat u de garantie geeft dat ze altijd goed onderhouden zijn en op tijd hun reparaties en onderhoud gehad hebben. Wilt u desondanks toch dat stukje extra zekerheid dan kunt u dit afkopen in de vorm van garantie. U betaald dus een meerprijs maar daar tegenover staat wel dat u garantie heeft. Wellicht klinkt u dit wat vreemd in de oren maar elders is het niet anders..
Alleen bij ons kiest U!